Gå vidare till innehåll

Fri Frakt | Betala senare med Klarna.

  Returnar

  Om du inte är nöjd med din beställning har du alltid rätt att returnera den.

  Returformulär
  Om du inte är nöjd med de varor du beställt har du möjlighet att returnera dem inom 14 dagar efter mottagandet. Skicka den ifyllda returblanketten tillsammans med försändelsen. Om blanketten inte är fullständigt ifylld kan vi inte behandla returbegäran.

  För att vara berättigad till återbetalning eller byte måste den returnerade produkten returneras i sitt ursprungliga skick med etiketter och taggar på plats. Produkten får inte ha några tecken på användning. Vi förbehåller oss rätten att vägra att returnera varor om det misstänks att varorna har använts eller skadats utan vårt eget fel.

  Begär din returblankett via vårt kontaktformulär.

  När får jag min återbetalning?
  När produkten har mottagits kommer den att bytas ut så snart som möjligt eller så återbetalas köpeskillingen till ditt bankkonto inom 7 dagar.

  Sen eller ingen återbetalning
  Om du ännu inte har fått någon återbetalning ska du först kontrollera ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan återbetalningen officiellt bokförs. Kontakta sedan din bank. Det tar ofta en viss tid innan återbetalningen kan bokföras.

  Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, vänligen kontakta vår kundtjänst.

  Försändelse
  Du är ansvarig för att betala dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnaderna kan inte återbetalas.

  Skyldigheter att behandla returen
  - Produkter som underkläder, underkläder, strumpor, produkter för personlig vård som hår- och hudprodukter och personliga produkter omfattas inte av Noveli returpolicy. Detta beror på hygieniska skäl och på att personliga produkter inte får säljas vidare. Dessa produkter kan inte returneras och kommer inte att beaktas.

  Förse returen med en spårningskod (på egen bekostnad).
  Skicka en bild av spårningskoden via e-post samma dag som leveransen sker.
  - Returformuläret måste skrivas ut och ingå i paketet.
  - Produkten måste skickas i oanvänt skick.
  - Produkten måste levereras i sin originalförpackning.
  - Produkten kontrolleras för skador som orsakats av kunden, och en produkt som skickats skadad av dig själv tas inte emot.

  Observera: Om du har fått en 1+1 gratiskampanj och har använt en av produkterna är det inte möjligt att returnera den andra. I detta fall används alltid den betalda produkten först. Detta för att förhindra missbruk av sådana åtgärder.

  Gratis & säker frakt

  Över 32.750 nöjda kunder

  Betala senare med Klarna